Immoweb Logo

Quality Painter

Een goede schilder vinden kan lastig zijn. Hoe weet je of hij vakwerk levert en een goede prijs rekent? Akzonobel Paints Belgium en Immoweb starten een landelijke schilderservice, Immoweb Quality Painter. Via Immoweb Quality Painter inventariseer je online in een paar stappen hoe jouw schilderklus eruit ziet. Je ontvang van ons een scherpe offerte en door eenvoudig en vrijblijvend een schilder aan te vragen regelen wij dat een lokale schilder langskomt om samen met jou de ingegeven werken te doorlopen.

> Ik wil een offerte

Hoe werkt het?

Het platform werkt heel eenvoudig en intuïtief:

  • Vul online eenvoudig en snel de details van je schilderklus in.
  • Op basis van de ingevulde informatie ontvang je meteen een prijsindicatie.
  • Stemt de prijsindicatie je tevreden dan kan je direct een schilder bezoek aanvragen.
  • Een professionele schilder uit je regio neemt contact met je op om de offerte bij je thuis te controleren.
  • Na het bezoek van de schilder ontvang je de definitieve offerte en kunnen de werkzaamheden gezamenlijk worden ingepland.
  • Al onze schilders zijn ook getraind om kleuradvies te geven!
  • De prijs op de offerte is de prijs op de factuur.
  • Na controle door een onafhankelijk expert krijg je 6 jaar garantie op het geleverde werk.
Binnenschilderwerk

Binnen schilderwerk

Wij verzorgen al het binnen schilderwerk voor u. Van de kelder tot de zolder staan we in voor de algemene schilderwerken, maar ook voor het schilderen van deuren, trappen en andere elementen kan u bij ons terecht. De voorbereidende werken en het schilderwerk voeren wij uit met de grootste zorg voor kwaliteit en met oog voor detail. 

Bereken de prijs voor mijn binnen schilderwerk
Buitenschilderwerk-1

Buiten schilderwerk

Je gevel laten schilderen in een fris, nieuw kleurtje? Dit is niet alleen goed voor een mooie en nette afwerking van het huis, maar regelmatig onderhoud heeft vooral een beschermende functie. Goed schilderwerk draagt namelijk bij aan het onderhoud van uw woning. Wij helpen hier graag bij. 

Bereken de prijs voor mijn buiten schilderwerk

Elke verfstreep telt

Sikkens verf
Professionele schilders werken bij ons alleen met professionele kwaliteit. Bij Quality Painter werken alle schilders met de onovertroffen Sikkens producten.
Alles over Sikkens
De beste schilders
Door te werken met lokale professionele schilders waarborgen wij onze kwaliteit waardoor de klant nooit voor onverwachte problemen komt te staan.
Schilder aanvragen
Verlengde garantie
Na de klus controleert een onafhankelijke expert het schilderwerk. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlange garantie en van herstel binnen de voorwaarden.
Ontdek hoe het werkt

Klaar om te laten schilderen?

Gemakkelijk en goed uw woning laten schilderen? Wij helpen u graag. Voor een perfect eindresultaat werken wij samen met ZRVCS, een landelijk platform voor ervaren schilders.

> Ik wil een offerte