Je huis van buiten laten schilderen?

Je gevel laten schilderen in een fris, nieuw kleurtje? Dit is niet alleen goed voor een mooie en nette afwerking van het huis, maar regelmatig onderhoud heeft vooral een beschermende functie. Door de weersinvloeden van buitenaf heeft de buitenkant van je huis namelijk veel te verduren. Nadat we een gevel grondig hebben gereinigd zorgen we met een vakkundig aangebrachte laag verf voor een echt duurzaam resultaat.

- Tijdelijk de scherpste deals en het beste aanbod

- Geniet dit jaar van speciale vakantie aanbiedingen

> Start hier
Buitenschilderwerken

Laat je buitenmuren weer stralen

Naast de binnenschilderwerken bestaan er natuurlijk ook buitenschilderwerken. De buitenschilderwerken bestaan onder andere uit het schilderen van de gevelbekleding of het onderhouden van de ramen en deuren. Ook het beschermen van je tuinhuis of de schuur valt onder de buitenschilderwerken.

Een eigen woning is een belangrijk en waardevol bezit. Regelmatig onderhoud van je huis en dus ook het schilderwerk is belangrijk. Het onderhouden van je woning is als het onderhouden van je auto die regelmatig naar de vakgarage gaat voor onderhoud om pech te voorkomen en kostbare reparaties uit te sluiten. Hetzelfde kan met het schilderwerk van je huis! Voorkomen is voordeliger dan repareren.

Bereken hier jouw schilderklus
Buitenschilderwerk
Jouw project

Wat kost buiten schilderwerk?

Vraag hier je schilder aan
Professionele kwaliteit

Geen omkijken meer naar je schilderwerk

Gevel
Het onderhouden van de gevel is een voorkomende en belangrijke schildersklus. Een buitenschilder kan ervoor zorgen dat je huis er weer fris uitziet en beschermd is tegen alle weersomstandigheden.
Bereken hier je schilderwerk
Kaleien
Wil je de gevel laten kaleien? Kaleien is een oude techniek die al jarenlang wordt toegepast. Hierbij brengt de schilder pleisterwerk aan met een blokkwast voor een optimale bescherming.
Laat mijn gevel kaleien
Ramen en deuren
Overweeg je ramen en deuren een andere kleur te geven voor een perfecte afwerking. Het verfwerk van je ramen en deuren heeft namelijk een enorm effect op de uitstraling van het huis!
Vraag nu een schilder aan
Dakkapel
Een dakkapel is onderhoudsgevoelig. Achterstallig onderhoud levert snel schade op. Het bijhouden van het schilderwerk is dan ook een voorwaarde om toekomstige ellende en hoge kosten te voorkomen.
Ontdek hoe het werkt
Tuinhuis
Je tuinhuis wordt elke dag blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Er bestaan meerdere redenen om je tuinhuis te laten verven: ter verbetering van de uitstraling en ter bescherming van het hout.
Bereken mijn offerte

Meer info ontvangen?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang veel voordelen.